Vuosi etenee vauhdilla

Kiireinen kevät on takanapäin, ja kesä on täällä, vaikkakin aika viileänä ja epävakaana vielä toistaiseksi. Toukokuussa tapahtui Kapua-rintamallakin paljon kaikenlaista – itse olin kapuaja Lauran kanssa 16.5. Tikkurilassa pitämässä Kapua-pistettä Mahdollisuuksien torilla. Kapua osallistui myös Helsingin Maailma kylässä -festareille viikkoa myöhemmin – myös siellä tuli oltua paikalla. Ehkä tapasimme jommalla kummalla pisteellä!

Keräys etenee – mutta tavoitteesta puuttuu vielä euroja

Olemme saaneet kokoon tavoittelemastamem rahavuoresta jo yli 40 000 euroa. Ihan jokaisella lahjoituksella ja summalla on ollut ja on merkitystä kohti tavoitetta taivallettaessa. Sinäkin voit auttaa. Nyt jos koskaan tavallisten ihmisten rooli korostuu vakaamman maailman edellytysten tukemisessa, kun kehitysapuakin leikataan rajusti. Juuri tytöt ja naiset ovat kaikkein heikoimmilla kriisitilanteissa ja köyhissä yhteisöissä. Juuri heitä tukemalla autamme heitä rakentamaan sellaista elämää ja yhteiskuntaa, että lapset pääsevät tekemään sitä mitä kuuluukin – leikkimään ja kouluun ja päättämään omasta elämästään.

Mikä on meille vähän, on muualla paljon

Tänäkin keväänä olen saanut viettää etuoikeutettua elämää käyden töissä, suorittaen uusia opintoja, harrastaen lempiurheilulajejani ja viettäen vapaa-aikani kuten haluan, siinä seurassa, missä haluan. Niinpä oman elämän kipukohdista ja ongelmista valittaminen on tuntunut välillä aivan absurdilta. Niin kuin tässä jokin todellinen hätä olisi koskaan… 🙂 Siksihän minä olen mukana Kapuassa. Isolla joukolla olemme enemmän ja pystymme saamaan muutosta aikaan!

Auta sinäkin meitä. Lahjoita vaikka pullakahvien hinta hyvään tarkoitukseen! Pienestäkin summasta on iso apu. Tämän vuoden teemamaassa Boliviassa tavoitteena on parantaa lasten asemaa, perustamalla esikouluja, järjestämällä riittävä ravinto sekä tarjoamalla terveydenhoito, turvallisessa elin- ja asumisympäristössä. Tällä hetkellä Boliviassa tuhannesta lapsesta kuolee 57 ehtimättä nähdä viidettä sytymäpäiväänsä. Synnyttävistä äideistä 60% on täysin terveydenhuoltopalveludien ulkopuolella.

Lahjoituksen teet helposti pankista näillä tiedoilla: Saaja Väestöliitto (keräysluvan haltija), tili: FI63 1745 3000 0979 58, viite: 30 122.

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa 2014/13950 on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, 31.12.2016 asti.

Kiitos avustasi!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s