Kevättohinoita

Tässä on pian Kapua-vuosi jättänyt taakseen neljännesvuosirajapyykin. Tapasimme Kapua-ryhmän kesken tammikuun lopussa, ja siitä on nyt kolme kuukautta jo! Mihin ihmeeseen aika kuluu – paitsi tavallisen elämän ja arjen pyörittämiseen, sitähän tämä on. Kuten kirjoittelin tuumailujani kuluneesta taipaleesta Kapuan yhteisessä blogissa viime viikolla, ei niitä tunteja mistään tupsahtanut vuorokauteen lisää Kapuan myötä. Mutta ei se mitään 🙂 Tässähän voi samalla opiskella priorisointia ja aikataulutusta kaiken muun ohella!

Mitäs kaikkea tässä onkaan viime aikoina sitten tapahtunut. Kapuaja Elina järjesti Kapua-seinäkiipeilykokeilun (josta tämänkertaisen kirjoituksen pääkuva) pari viikkoa sitten, missä olin mukana – ja jäin koukkuun! Sen verran pahasti, että ensi viikolla menen yhden illan mittaiselle kiipeilyalkeiskurssille. Katsotaan miten se siitä sitten etenee. Kokemus ja tunne vain oli niin huikea, kun uskalsi lähteä kiipeämään, kun vielä korkeat paikat jonkun verran pelottavat – kun huomasi pystyvänsä. Eipä tuota oikein voi sanoin kuvaillakaan.

WP_20150409_007
Seinälle menossa!

Kevääseen mahtuu luonnollisesti myös koirajuttuja!

Jaan arkeni ja asuntoni nelijalkaisen ystäväni Stellan kanssa, joka on se tryffelikoirana monen tunnistama, lagotto romagnolo -rotuinen karvakasa. Stella vesikoirana pitää uimisesta. Näin ulkouimakauden vielä ollessa pahasti alkamatta kävimme muutama viikkoa sitten koiraporukalla koirauimalassa uimassa.

WP_20150402_010
Polskintaa altaassa

Jokin aika sitten edustimme myös Suomen Lagottoklubia lemmikkieläinmessuilla, missä Stella toimi rapsukoirana Lagottoklubin messuosastolla. Kerrankin sai Stella riittävästi (jos sellaista määrää edes on) rapsutuksia ja ihmisten iloa koiran koskettamisesta ja rapsuttelusta oli kiva seurata. Varsinkin erään sokean pikkupojan reaktio koiraan sai aika sanattomaksi. Päivästä jäi hyvä fiilis, ja messut kokonaisuudessaan olivat kuulemma olleet Lagottoklubille menestys.

WP_20150411_007
Messukoira töissä

Kapuajarintamalla tapahtuu

Arjen töissäkäyntien ja muiden rientojen lisäksi on viime viikkoina tupsahtanut kalenteriin tarjolle jo useampikin Kapuajien järjestämä tapahtuma. Suurikokoisin näistä on varmasti Arja Korisevan hyväntekeväisyyskonsertti Espoon tuomiokirkossa 27.10.2015 (lisätietoja tulossa) – lippuja tilaisuuteen saa jo Lippukaupasta.

Kapuajat ovat mukana myös seuraavassa Ravintolapäivässä 16.5. kun Bistro Kapua avaa ovensa Väestöliiton Väentuvassa Kalevankatu 16:ssa. Lisätiedot ja huippukokki Jouni Toivasen suunnitteleman brunssimenun löydät täältä.

Samana päivänä eli 16.5. järjestetään Mahdollisuuksien tori, jossa Kapuajat ovat myös mukana. Mahdollisuuksien toreja järjestetään eri puolilla Suomea, ja tänä vuonna torien teemana on yhteisöllisyys. Löydät meidät Sinirikon puistosta Tikkurilasta, Tikkurilan keskustasta Peltolan torin vierestä.

Nopeana toimijana ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan Natura Vivan toukokuussa järjestämälle Kapua-melontakurssille Vuosaaressa – katso lisätiedot Kapuan tapahtumat -sivulta. Kyseessä on alkeiskurssi.

Ensi viikonloppuna seuraavat tapahtumat!

Harrastan itse judoa, ja oma judoseurani Tikkurilan Judokat järjestää vuoden 2015 judon SM-kilpailut Tikkurilassa 25-26.4. Tikkurilan Urheilutalolla (Trio Sport Center). Olen paikalla sekä kilpailemassa että kapuamassa – tule siis käymään Kapua-pisteellämme tiedonhaussa ja ostoksilla – toki Kapuan lippaaseen saa pudottaa lantin ilman ostostentekoakin. 🙂

Lapsille ja lapsiperheille

Kapuajat ovat mukana tarjoamassa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille Espoon lastenjatseilla Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 25.4. klo 10-13.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s