Hiljainen viikko?

Oikeastihan on ollut niin vilkas viikko, että muistikuvat joistain viikon varrella tapahtuneista ja esillä olleista asioista ovat varsin hataria, kun mihinkään ei tunnu ehtivän kunnolla keskittyä. Siitä kai tuo harha syntyy, ettei ”mitään ole saanut aikaiseksi”… Niin kuin muutkin kapuajat, itsekin teen Kapua-hanketta otona eli nk. oman toimen ohella, jolloin aikaa on etenkin isompien asioiden pohdintaan ja valmisteluun löydettävä illoistaan ja viikonlopuistaan. Hitaasti kiiruhtaen!

Tänä torstaiaamuna tuntui jo siltä, että on aivan pakko olla jo perjantai… Muut Kapuaja-kollegat olivat tänään löytäneet JIM-kanavalla pyörivän Kill Arman -tv-sarjan ohjelmaesittelyvideon Facebookista Kill Armanin Facebook-sivulta, joka kertoo Armanin matkasta Boliviaan yhdessä Planin kanssa. Itse ohjelma oli tulossa kanavalta maaliskuun toisena päivänä. Aihe on polttava ja masentava – eli juuri niitä syitä, miksi tällä matkalla nyt ollaan: Bolivian tyttöjen, lasten, naisten elinolot, lasten sieppaukset, ihmiskauppa, seksiorjuus, köyhyys, epätasa-arvo, toivottomat tulevaisuudennäkymät, valinnanmahdollisuuksien ja hallinnan puuttuminen omaan elämään. Jo tuo lyhyt video löi jotenkin luun kurkkuun ja taukokahvi alkoi maistua kitkerältä. Tämä kaikki on niin väärin!

Videon voit katsoa Facebook-liitännäisen kautta tuossa blogisivun oikeassa laidassa.

Aion ohjelman katsoa, kun se 2.3. televisiosta tulee. Siitä tulee varmasti vaikeaa. Boliviasta kertoo myös toinenkin televisiosta tämän vuoden alussa tullut ohjelma, joka löytyy Yle Areenasta: ”Ääniä El Altosta”. Se oli melkoisen ajatuksia herättävää katsottavaa, sekin.

Hyvä Kapua-vuoden seuraajani – kanna kortesi kekoon, auta minua ja Kapuaa, ja sen yhteistyöjärjestöjä Plan Suomi, Väestöliitto, Kynnys ry ja Taksvärkki ry työssä paremman maailman ja tyttöjen ja naisten paremman huomisen puolesta!

Lisätietoja Kapuasta löydät täältä ja lahjoittaa voit täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s